Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]
 

3M Συνθετικό Υγρό Κερί 39030 473ml

Μοντέλο: 39030

Κατασκευαστής: 3M

Διαθέσιμο

 

Χρησιμοποιήστε την πρωτοποριακή 3M™ Γυαλιστική Αλοιφή με Συνθετικό Κερί, αντί για το φυσικό κερί που έχει μικρή διάρκεια ζωής. Το κερί με βάση σιλικόνης της 3M είναι εύχρηστο και «δένει» στη βαμμένη επιφάνεια, παρέχοντας ένα στιλπνό φινίρισμα μεγάλης διάρκειας, καθώς και εξαιρετική απομάκρυνση των σταγόνων νερού.

Χρησιμοποιήστε την 3M™ Γυαλιστική Αλοιφή με Συνθετικό Κερί, ένα καινοτόμο σιλικονούχο κερί, σχεδιασμένο για πιο ανθεκτικό και με μεγαλύτερη διάρκεια φινίρισμα από το φυσικό κερί. Το εναλλακτικό προϊόν της 3M, αντί για το φυσικό κερί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε θα χρησιμοποιούσατε κερί, στεγανωτικό χρωμάτων, γυαλιστικό ή προϊόντα με βάση τη σιλικόνη. Το κερί μας είναι πολύ εύχρηστο. «Δένει» με το χρώμα και σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα για την επιφάνεια του αυτοκινήτου, το οποίο απωθεί την υπεριώδη ακτινοβολία, την υγρασία και τους ρύπους. Προσφέρει μια λεία και ιδιαίτερα προστατευτική ανακλαστική γυαλάδα, η οποία διαρκεί μήνες. Απλώνεται με αλοιφαδόρο ή με το χέρι.

  • Αποκτήστε μια γυαλιστερή, «wet look» εμφάνιση, που διαρκεί περισσότερο από το φυσικό κερί.
  • Χρησιμοποιήστε κερί βάσης σιλικόνης, το οποίο προσκολλάται στο χρώμα και απωθεί την υπεριώδη ακτινοβολία, την υγρασία και τους ρύπους.
  • Στιλπνό φινίρισμα με μεγάλη διάρκεια και υψηλή προστασία.

 
 
 
 
Banner
Banner
Banner
SSL Certificates